Toti stim ce
combinatie minunata este cea dintre ciocolata si banane. In aceasta reteta
urmeaza sa congelam bananele si sa le servim ulterior semiinghetate. Consistenta lor devine cremoasa si daca folosim o ciocolata
amara, va garantez ca o sa obtineti un desert absolut divin.
Ingrediente: 3
banane, 150 g ciocolata amara, 30 g unt, 50 g fulgi nuca cocos, 50 g migdale tocate marunt
Mod de preparare
1. Taiem bananele
in felii de 3 cm grosime si le bagam pentru 1 ora la congelator;
2. Topim
ciocolata si untul la bain marie sau la microunde. Trecem bananele congelate
prin ciocolata topita si apoi prin nuca de cocos amestecata cu migdalele tocate,
Asezam feliile de banana pe o farfurie imbracata in hartie de copt si le
introducem pentru inca 1 ora la congelator;
3. Le scoatem cu 5 minute inainte de a le
servi.
Sunt incredibil de bune si racoroase
si foarte foarte simplu de facut.
Pofta buna si o vara racoroasa!!
Laura Adamache (reteta primita prin email)